Húsvéti ízekkel megpakolt sonkás-tojásos burger Képzeld el, ahogy a húsvéti ünnepi asztal körül ülve, egy különleges burgerrel leped meg magadat! Ez a sonkás-tojásos burger nemcsak ízletes, hanem a tavaszi hangulatot is magában hordozza. A lédús, füstölt


A húsvéti sonkás-tojásos burger különleges elkészítéséhez először egy kis vajat olvasztunk egy serpenyőben, ahol aranybarnára pirítjuk a sonkát, hogy ízletes ropogósságot kapjon. Ugyanazon a serpenyőn, ahol a sonka sül, a félbevágott pitákat is megpirítjuk, hogy kellemes, ropogós állagot nyerjenek. Közben a tojásokat feltesszük főni, pontosan 6 és fél percre, hogy a sárgájuk lágy maradjon. Miután letelt az idő, a tojásokat hideg vízbe helyezzük, hogy gyorsan lehűljenek, majd óvatosan megtisztítjuk őket. Ezzel a módszerrel egy igazán ízletes és különleges burger alapjait teremtjük meg!

A piták alját vékonyan megkenjük tormával, majd következik a ropogós saláta, a sült sonka, a tojáskarikák és a finomra vágott újhagyma. A piták másik felét majonézzel ízesítjük, majd összeillesztjük a két részt, így egy ínycsiklandó burgert alkotva.

Related posts