Jennifer Lopez budapesti koncertje során nem kis elvárásokkal lép színpadra.

Jennifer Lopez 2025. július 20-án lép fel az MVM Dome-ban, és az énekesnő már előre felvázolta az igényeit a szervezők számára. Egy dolog biztos: a magyarországi látogatása során minden részletre nagy figyelmet fordít, hogy igazán emlékezetes élményben legyen része.
A világszerte elismert színész-énekesnő, Jennifer Lopez, az Up All Night turné keretein belül lép fel Budapesten. Nemrégiben pedig napvilágot látott, hogy milyen különleges elvárásokat és igényeket támasztott a magyar rendezők felé a sztár és csapata - számolt be róla a Blikk.
Az 55 éves szupersztár igényei rendkívül magasra szöktek, hiszen csak a legkiválóbb ételek és italok vonzzák. A budapesti szervezőktől Michelin-csillagos séf konyháját és a legfinomabb bioalapanyagokból készült gyümölcsleveket kérte, hogy ízletes és egészséges falatokkal kényeztethesse magát. Emellett a lap értesülései szerint a világsztár az öltözőjébe kényelmes kanapékat és színes virágokat is rendelt, hogy a lehető legpihentetőbb légkört teremtse meg a fellépése előtt.
Guba Gábor, a koncertet szervező Green Stage Produkciós Iroda tulajdonosa elmondta,
A háttérszervezés már javában zajlik, és egy rendkívül részletes anyagot kaptunk az amerikai csapattól. Az MVM Dome, mint a rendezvény otthona, egy modern és innovatív helyszín, amely nem csupán hazai, de nemzetközi szinten is megfelel a legmagasabb elvárásoknak. Ennek ellenére új feladatokat is kaptunk. Jennifer Lopez stábja különleges igényeket támasztott: prémium minőségű bútorokat, kényelmes kanapékat és egyéb funkcionális berendezéseket kértek, amelyek segítik a koncert előtti bemelegítést és a megfelelő hangolódást. A világsztár öltözőjébe bőséges virágdíszítést is tervezünk, hogy még ünnepélyesebbé tegyük a környezetet. Tengerentúli partnereink már számos videót és képet kértek a helyszínről, hiszen minden apró részletre kíváncsiak, hogy maximálisan felkészülhessenek az eseményre.
A catering szolgáltatásokkal szembeni elvárások igencsak magasra szöktek, elérve a Michelin-csillagok szintjét. Szerencsére a szervezők véleménye szerint Magyarország ezen a fronton kiemelkedően teljesít, köszönhetően nemzetközi elismertségnek örvendő séfjeinknek és prémium éttermeinknek.
Sárközi Ákos és Rácz Jenő, a Michelin-csillagos konyhaművészet mesterei, izgalmas kihívásnak éreznék, ha egy hírességnek készíthetnének ételt. "Azt gondolom, hogy amennyiben az illetőnek nincsenek ételallergiái vagy érzékenységei, mindenképpen szeretném megmutatni neki a magyar konyha gazdag és változatos ízvilágát. Keresnék egy olyan formát, amelyet ő is könnyen értelmezni tud, és amely izgalmas élményt nyújt számára. Biztos vagyok benne, hogy az ételeimbe valamilyen módon belevinném a művészet varázsát" - nyilatkozta Sárközi Ákos a lapnak.
Mint mondja, "szerintem nem azért jön majd ide, hogy gulyáslevest egyen, hanem azt szeretné fogyasztani, amit szeret. Egy turnén nem lehet rizikózni, nem jó, ha például rosszul sül el egy étel megkóstolása. Éppen emiatt szerintem nemzetközi alapokra kell helyezni a menüt, és akkor nincs vele probléma".
Ami az italfogyasztást illeti, a csapat követi a trendeket. Lopez stábja nem akar alkoholt, az énekesnő ráadásul éppen tisztító-gyógyító kúrát tart, ezért csak gyümölcs és zöldség alapú folyadékokat iszik. Guba Gáborék biztosra akarnak menni, ezért a magyar partnerük a helyszínen kizárólag a szupersztárnak készíti majd a dzsúszokat a legtisztább bioalapanyagokból.